I aquest cap de setmana que podem fer a la nostra ciutat…?

I aquest cap de setmana que podem fer a la nostra ciutat…?

Us presentem dues propostes ben diferents i primaverals per gaudir aquest cap de setmana si esteu per Barcelona.

El barri del Bon Pastor està de Festa Major, una bona ocasió per passar una bona estona amb la família i amics. Aquest cap de setmana podrem gaudir amb els castellers, el cercavila, vermut popular, la fira pels mes petits….. i per acabar els focs artificials. Consulteu les activitats en el programa de les festes.


CARTEL PARA EL DISTRITO

Bona festa Major !!!

Festa de Corpus, l’Ou com balla.

Una de les festes populars més antigues és la Festa de Corpus que es celebra aquest cap de setmana (26-29 de Maig). Alguns dels espais més emblemàtics de la ciutat obren les seves portes. Patis i claustres es vesteixen per l’ocasió de flors, colors i olors perquè tornem a veure l’ou com balla; aquesta tradició que acompanya tan bé la primavera. A continuació us deixem el programa oficial.

1 Comentari

  1. Antònia · 26 de maig de 2016 Reply

    Hola!
    Us recomanem l’ espectacle de l’ ou com balla. Nosaltres anem cada any. Apart dels escenaris habituals (catedral, Pedralbes. ..) us recomanem dos per anar. Un és el pati del Frederic Marès, molts ben guarnit i fresquet si fa calor. I l’ altres racó és la Reial Academia de les bones lletres, a l’ antic Palau Requesens. És una de les poques vegades que es pot accedir i tot just al costat teniu, una de les tres font més antigues de la ciutat i la basílica de sant Just I Pastor, amb unes troballes arqueològiques romanes al subsól.

Deixa un comentari