Normativa del funcionament dels aniversaris

Normativa del funcionament dels aniversaris

pastis

NORMATIVA DEL FUNCIONAMENT DELS ANIVERSARIS

Des de la Comissió de Festes es presenta el següent document on s’exposen les normes bàsiques que totes les festes d’aniversari hauran de seguir:

 1. DATES I CALENDARI: s’agruparan els aniversaris per nivells (els dos P3, els dos P4, etc.). Depenent del nombre de participants de cada mes s’agruparan els aniversaris d’un mes o de dos. Les festes es celebraran en divendres tarda i la data serà triada per totes les famílies celebrants, a excepció que el mateix dia hi hagi proposada una altra activitat d’AFA.
  Les delegades de cada curs recordaran a la corresponent classe que poden contactar a través del correu electrònic de la Comissió (festes@escolalamaquinista.cat) comunicant el seu interès per a celebrar la festa d’aniversari indicant el nom de l’infant/s, els telèfons de la família, el dia pel que es fa la sol·licitud i el curs amb una antelació mínima de 2 setmanes.
 2. Un cop la famílies rebi la confirmació per part de la Comissió, s’adjuntarà per correu el model d’invitació que es penjarà a la porta de l’aula i que inclourà una graella per a què les companyes i els companys puguin anotar els seus noms i la família pugui saber quants infants hi assistiran. hi assistiran. Podeu descarregar el model d’invitació en aquest enllaç.
 3. ORGANITZACIÓ: les famílies celebrants es posaran d’acord per organitzar-se. Per tal de vetllar que les festes siguin equitatives entre els diferents nens de l’escola no es permet portar a l’escola grups d’animació, pallassos, mags…
  LES CLAUS ES LLIURARAN, EN UN SOBRE, EL MATEIX DIA DE LA CELEBRACIÓ A LA CLASSE D’UN DELS INFANTS QUE CELEBRI L’ANIVERSARI. ES TORNARAN EL SEGÜENT DILLUNS, EN EL MATEIX SOBRE A CONSERGERIA.
  Plats i gots: Disposareu de plats i gots de plàstic reutilitzables per a no generar tant de rebuig i ser més ecològics. Aquest material estarà a la sala de l’AFA en una caixa de plàstic. Caldrà rentar-ho i retornar-ho al seu lloc el mateix divendres o dilluns, trobareu estris de neteja en la mateixa caixa.
 4. COMPRES: les famílies celebrants s’encarregaran de la compra que creguin necessària. Recordeu que és un bon moment per un oferir un model d’alimentació saludable. Queda totalment prohibit el consum de begudes alcohòliques i fumar dins del recinte escolar.
  Els regals: per tal de vetllar per no crear diferències ni discriminacions entre els infants pels regals, les famílies dels infants que fan l’aniversari s’encarregaran de comprar un regal pel seu fill/a com a regal simbòlic a la festa. L’objectiu d’aquesta norma és que es posi en valor el “regal” que és poder celebrar l’aniversari amb les companyes i els companys a l’escola i no rebre obsequis.
 5. ESPAIS DISPONIBLES. Es podrà fer servir exclusivament el pati de l’hort i els lavabos exteriors del gimnàs. Es podrà fer servir el material de joc que es trobi en aquest pati tenint cura de mobiliari, plantes, caixes, rodes, etc. No es podrà fer servir el material que hi hagi a les casetes de fusta. Es podrà portar material de joc propi. El pati i les instal·lacions han de quedar com estaven a l’inici de la festa, les escombraries s’hauran de llençar fora de l’escola i els espais hauran de quedar tancats. Els responsables hauran de fer-se càrrec dels possibles desperfectes. Del tancament de les portes d’entrada s’encarregarà el personal de neteja.
  En cas de pluja o fred es podrà fer ús del gimnàs, prèvia sol·licitud a la Comissió, en aquest supòsit: caldrà escombrar i netejar el gimnàs i fer servir els lavabos exteriors perquè en els interiors hi ha material emmagatzemat.
 6. Invitacions de fora l’escola: cal acordar entre les famílies celebrants si es permet invitacions a familiars o amics externs a l’escola i el nombre d’adults i nens, si és el cas, que cada família podrà convidar.
 7. Acceptació de les normes: La inscripció com a celebrant o com assistent convidat suposa l’acceptació d’aquestes normes. S’exigeix l’obligatorietat de respectar amb rigor les normes establertes, ja que aquestes han estat aprovades per la junta de l’AFA i el Consell Escolar. 

COMISSIÓ DE FESTES

Comissió famílies Escola La Maquinista

1 Comentari

 1. Gemma Segura · 10 d'abril de 2018 Reply

  Bon dia AMPA.
  Aviat arriba l’aniversari de la meva filla, Martina, el dia 29/04/18.
  Ens agradaria fer la festa al cole.
  Volem informació. El meu Mòbil:655465679
  Moltes gràcies
  Gemma i Martina Maza

Deixa un comentari