Normativa del funcionament dels aniversaris

Normativa del funcionament dels aniversaris

pastis

NORMATIVA DEL FUNCIONAMENT DELS ANIVERSARIS

 

Des de la Comissió de Famílies es presenta el següent document on s’exposen les normes bàsiques que totes les festes d’aniversari hauran de seguir:

 

 1. Dates i calendari: s’agruparan els aniversaris per nivells (els dos P3, o dos P4, etc.). Depenent del nombre de participants de cada mes s’agruparan els aniversaris d’un mes o de dos. Les festes es celebraran en divendres tarda i la data serà triada per totes les famílies celebrants,  a excepció que el mateix dia hi hagi proposada una altra activitat d’AMPA.

 

Les delegades de cada curs recordaran a la corresponent classe que poden contactar amb la persona encarregada dels aniversaris de la Comissió de Famílies o bé a través del correu electrònic de la Comissió (families@escolalamaquinista.cat) comunicant el seu interès per a celebrar la festa d’aniversari, el dia i el curs.

 

 1. Una vegada s’hagin apuntat les famílies interessades, la comissió proposarà una invitació col·lectiva o les famílies celebrants poden realitzar la pròpia invitació, que es publicitarà amb cartells a les portes de les aules i als  grups de xats de les mateixes.

 

 1. Organització: les famílies celebrants s’encarregaran d’organitzar entre elles la festa com elles acordin.

 

 • Plats i gots: Els convidats assistents a la festa portaran el seu got i el seu plat de casa pel berenar. La comissió de famílies disposa de plats i gots per si algun convidat s’oblidés de portar-lo de casa.

 

 

 1. Compres: les famílies celebrants s’encarregaran de la compra que creguin necessària per organitzar la festa (pastís, menjar, etc.).
 • Els regals: les famílies celebrants assumiran el cost dels regals, de valor pactat entre aquestes.

Cal vetllar per no crear diferències ni discriminacions entre els nens/nenes amb els regals.

 

 1. Les instal·lacions de l’escola. Podrem fer servir el pati i el menjador. Només farem servir els WC d’aquest mòdul. Estarà prohibit accedir al mòdul de les aules així com també a l’aula de psicomotricitat, a la d’informàtica i a la biblioteca/Espais. El pati i les instal·lacions han de quedar com estaven a l’inici de la festa i els responsables de la festa vetllaran perquè així sigui, fent-se càrrec dels possibles desperfectes que es poguessin ocasionar. A l’hora de marxar, les famílies celebrants comprovaran que tot quedi en perfectes condicions i els espais ben tancats. Del tancament de les portes d’entrada s’encarregaran les dones de la neteja.

L’entrega de regals, la bufada d’espelmes i el repartiment del pastís es podran fer al menjador si es desitja.

 

 1. Invitacions de fora l’escola: cal acordar entre les famílies celebrants si es permet invitacions a familiars o amics externs a l’escola i el nombre d’adults i nens, si és el cas, que cada família podrà invitar.

 

 1. Acceptació de les normes: La inscripció com a celebrant o com assistent convidat suposa l’acceptació d’aquestes normes. S’exigeix l’obligatorietat de respectar amb rigor les normes establertes, ja que aquestes han estat aprovades per la junta de l’AMPA i el Consell Escolar.

 

COMISSIÓ DE FAMÍLIES

 

Comissió famílies Escola La Maquinista

1 Comentari

 1. Gemma Segura · 10 d'Abril de 2018 Reply

  Bon dia AMPA.
  Aviat arriba l’aniversari de la meva filla, Martina, el dia 29/04/18.
  Ens agradaria fer la festa al cole.
  Volem informació. El meu Mòbil:655465679
  Moltes gràcies
  Gemma i Martina Maza

Deixa un comentari