Passejada en bici pel Parc Fluvial del riu Llobregat

Passejada en bici pel Parc Fluvial del riu Llobregat

Us recomanen una ruta en bicicleta pels Espais Naturals del Delta del Llobregat, passant pel mirador dels avions, just al costat de la pista principal d’aterratge de l’aeroport de Barcelona. Un espectacle on cada dos minuts, aproximadament, es pot tenir l’oportunitat de veure un avió a pocs metres de terra.

mirador-avions

És un espai natural molt curiós perquè conviuen fauna i flora amb el trànsit continu d’avions que arriben per aterrar a l’aeroport de Barcelona.

 

Des del mirador dels avions surten diversos camins per fer a peu o en bicicleta pel delta del riu, on es podran contemplar aus, peixos, tortugues … i arribar fins a la platja, una platja protegida on no es pot accedir per preservar l’hàbitat dels animals que creixen i viuen al Delta (hi ha diversos miradors per contemplar-la).

 

Com arribar (des de Barcelona):

  • Si aneu en bicicleta podeu agafar els rodalies de la Renfe a l’estació de Sant Andreu Comtal fins al Prat del Llobregat. Des d’allà aneu fins a la platja i seguiu les indicacions que us portin fins als ”Espais Naturals del Delta del Llobregat” des d’on es comencen diferents itineraris, tant en bicicleta com caminant.
  • Si aneu en cotxe, podeu deixar-lo en un parking a 500m del Centre d’Informació dels Espais Naturals.

 

Més informació a:  deltallobregat.cat

 

 

Comissió famílies Escola La Maquinista

Deixa un comentari